Vore kanske något att prova på

Det är kanske dags att byta karriär och börja jobba som jurist i stockholm ? Det vore något att få prova på, det vore härligt om man kunde prova på det innan man har blivit jurist så att man vet hur det är att jobba med det och att se om det är något som man kan pröva på och som man kommer att tycka är kul.
Ja det är ju så mycket bättre att kunna prova på det innan man väl hoppar på en sån utbildning som tar väldigt lång tid att plugga. Ja då är det bättre att man får prova på det lite innan man väl börja plugga det så att man vet om man tycker att det verkar kul eller inte.

Vore en bra ide tycker jag

Ja det vore kul tycker jag om det gick till så att man kunde prova på innan man väl gör det och det är ju toppen om det skulle kunna fungera på det sättet. Det är hur som helst bra att det finns många bra jurister i Stockholm som kan hjälpa en med dom problem som man kan råka ut för och då är det så skönt att man kan få till den hjälpen och att det blir så som man vill. 
Vem vet kanske någon gång i framtiden börjar man kanske jobba som jurist, det hade varit väldigt kul och något som vore kul att få prova på någon gång längre fram. Ja det finns så mycket kul som man kan göra och hitta på och jobba med och det är ju underbart att det finns så många saker att välja på.
Det är härligt så att man inte känner att man måste jobba med samma jobb för alltid utan att det blir för ett tag och längre fram kanske man byter jobb.

By cohen, Dec. 8, 2017, 6:29 p.m.